Spring naar toolbar

12 Documentaires in 12 Maanden

Eigenlijk kijk ik niet zoveel TV meer.. Als ik dan iets kijk dan is het een hele marathon van een vette serie die ik ontdekt heb op Netflix. Narcos, La casa de papel en 100 zijn daar voorbeelden van.

Maar er staan ook een hoop toffe documentaires op Netflix kwam ik achter.. En er zijn nog veel meer toffere documentaires te vinden op het internet!

Mijn zusje en ik kwamen op het idee om elke maand een documentaire te kijken om onze algemene kennis te vergroten. Documentaires over onderwerpen waar ik nog niet veel van af weet, of over thema’s die iets verder van mijn bed af liggen. Deze onderwerpen die mijn blik op het leven verbreden of verdiepen..

Van elke documentaires schrijf ik 7 highlights op. Dit zijn nieuwe inzichten of interessante feitjes over die documentaires. Ook haal ik van elke documentaire 1 call-to-action op. Dit is iets wat ik zal gaan dóen met de nieuwe verkregen kennis.

Dit is een van mijn persoonlijke projecten, de highlights en call-to-actions kan je hieronder vinden!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Site Menu